Blog

Creëer een dressing op maat naar uw wensen

Heeft u altijd al gedroomd van een dressing op maat waarin u al uw kleren en schoenen kwijt kunt? U hoeft niet langer te zoeken!

9 mei 2022

Boxspring reinigen: 4 handige tips

Uw boxspring reinigen, hoe pakt u dat precies aan? Met deze tips & tricks maakt u uw boxspring brandschoon in no time!

4 april 2022

Lezen in bed voor een betere nachtrust? Feit of fabel?

Er wordt al eeuwen beweerd dat lezen voor het slapengaan helpt voor een betere nachtrust. Maar zorgt lezen in bed effectief voor een betere nachtrust? Kom het snel te weten!

2 maart 2022

Dit zijn dé lente-zomer slaapkamer trends van 2022 die u niet mag missen!

Daar is het zonnetje weer! Dat betekent ook dat het weer tijd is voor nieuwe lente-zomer slaapkamer trends! Ontdek ze snel!

3 februari 2022

Uw ideale matras kiezen in 5 stappen

Wilt u een nieuwe matras kopen? Beslis dan niet te snel, tegenwoordig heeft u eindeloos veel keuze. Ga op zoek naar een matras die bij u en uw lichaam past. Ontdek onze tips om de ideale matras te vinden.

29 november 2021

Waarop moet u letten als u een kindermatras koopt?

Een goede matras is zeer belangrijk voor de groei en ontwikkeling van uw kind. Maar hoe weet u zeker dat u de juiste matras koopt? Moet de matras hard of zacht zijn? Zijn er specifieke zaken die u over het hoofd bekijkt? Wij beantwoorden al deze vragen in ons artikel.

11 november 2021

Studentenkamer inrichten: wat is onmisbaar?

Gaat u binnenkort ook het volledige studentenleven ontdekken en heeft u besloten om op kot te gaan? Het inrichten van een studentenkamer met een klein budget is nooit evident, toch is het niet onmogelijk. Bekijk snel onze tips en ideeën voor een mega leuke kamer.

26 oktober 2021

Tips voor de leukste baby slaapkamer

Baby op komst? Voorzie een veilige, maar knusse babykamer waar uw kindje in alle veiligheid kan slapen. Veilig hoeft daarom niet saai te zijn, in tegendeel zelfs! Met onze tips heb je in no time een gezellige kamer.

4 oktober 2021

Kinderkamer inrichten: hoe begint u eraan?

Bent u uw kinderkamer aan het inrichten of misschien wel aan het herinrichten en bent u op zoek naar inspiratie? Met onze 4 tips heb jij in no time een prachtige kinderkamer.

29 september 2021

Hoe reinigt u best uw matras? Tips & tricks

U denkt er misschien niet meteen bij na maar ook uw matras heeft nood aan een jaarlijkse schoonmaakbeurt. Weet u niet goed hoe? Dankzij onze tips is u matras reinigen een kinderspel.

16 september 2021