Kast op maat laten maken: tips en inspiratie

Kast op maat laten maken: tips en inspiratie

Opgeruimd staat netjes

Of het nu gaat om uw slaapkamer, woonkamer of home office: een opgeruimde woning straalt rust uit. Kledingstukken die verdwijnen, stapels papier die al wekenlang op uw bureau rondslingeren,… Niets is vervelender dan na een lange werkdag thuis te komen in een rommelig huis. Een chaotische woning en een onrustige geest? Hoe vervelend!

Extra opbergruimte? Altijd welkom!

Misschien is opruimen niet uw favoriete bezigheid en/of heeft u te weinig opbergruimte? Wat dacht u van maatkasten? Ze bieden u een zee aan extra opbergruimte. Hoe u het ook draait of keert, we hebben wel altijd te weinig plaats om mooi onze spulletjes op te bergen. Extra opbergruimte is dus altijd welkom!

Dressing of kledingkast op maat

Een dressing, inloopkast of kledingkast is wellicht de meest gekende vorm van een op maat gemaakte kast. Eén centrale plek voor al uw kleding en accessoires. Klinkt als luxe, toch?

 Kast op maat

 Kast op maat

Inbouwkasten

Niet enkel een dressing kan op maat gemaakt worden. Ook een kast voor onder uw trap, langs de dakhelling of een kast voor een speciale hoek? Het kan allemaal. Inbouwkasten bieden dé oplossing!

Maatkasten en andere meubels

Opbergruimte nodig in andere ruimten van uw woning? Maatkasten zijn de ideale toevoeging aan uw interieur. Een kast op maat garandeert u extra veel plaats, is uniek en is aangepast aan uw wensen. Gebruiksvriendelijk en functioneel? Waar wacht u nog op?

Wilt u ook een kast op maat laten maken? Bij Slaapwel maken we maatkasten voor elke ruimte en elk type interieur.

Naast een maatkast ook op zoek naar een matras op maat? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht!
Geplaatst op 25-11-2022