koudschuim matras kopen online

Koudschuim matrassen

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 49

Pagina

per pagina

Tonen als

Foto-tabel

Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 49

Pagina

per pagina

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Koudschuim matras kopen online? Bij De Matrassengigant!

Comfortabel, kwalitatief hoogstaand, warmte-isolerend, vochtdoorlatend; een goede matras is al deze zaken en meer. Stabiliteit, stevigheid en duurzaamheid zijn andere cruciale basiseigenschappen waaraan een goede matras moet voldoen . De gelijkvormigheid is eveneens van groot belang: hoe past de matras zich aan de vorm van het lichaam aan? Zoekt u een matras die erg veerkrachtig is, goed ventileert, gemaakt is van een uiterst duurzaam materiaal en hoog slaapcomfort biedt? Dan is een koudschuimmatras misschien wel de beste investering die u kunt doen voor uw slaap- én levenskwaliteit.

Dankzij de open celstructuur van het materiaal is dit type matras bovendien erg geschikt voor mensen die het 's nachts snel te warm hebben. Het materiaal neemt uw lichaamswarmte immers op, waardoor de matras niet warm aanvoelt én uw lichaam tegelijk voldoende ondersteund wordt. Verder biedt koudschuim een zeer goede progressieve tegendruk: hoe meer u het schuim indrukt, hoe meer tegendruk het geeft. Wilt u een koudschuim matras kopen online? De Matrassengigant biedt een brede waaier aan hoogwaardige koudschuimmatrassen zodat u voortaan zorgeloos op beide oren kunt slapen!

Wat is koudschuim?

Waarom zou u een koudschuim matras kopen? Koudschuim: dat moet wel koud zijn? Klopt niet! De term komt immers van het Engelse 'Cold Cure Moulding', waarmee men aangeeft dat het schuim in koude vormmallen wordt gemaakt. De naam verwijst dus niet naar de eigenschappen van het schuim zelf (‘koud schuim’), maar wel naar de manier waarop de grondstof wordt gemaakt. Een correctere naam voor koudschuim is High Resilience (HR)-schuim of schuim met hoge veerkracht. HR-schuim heeft een vrij open celstructuur, waardoor het materiaal zeer goed ademt en vocht afvoert. Het product is uiterst veerkrachtig, zeer comfortabel en gaat lang mee. Koudschuimmatrassen zijn beschikbaar in drie stevigheden: soft, medium en stevig.

De juiste matras online bestellen

Hoe kiest u de juiste matras, eentje waarop u optimaal kunt genieten van uw welverdiende nachtrust? Om de juiste keuze te kunnen maken uit de verschillende soorten matrassen (traagschuim, latex, pocketvering, polyether …) kunt u rekenen op het advies van de experten van De Matrassengigant. Wij helpen u graag op weg naar ultiem slaapcomfort. Wilt u een hoogwaardige koudschuim matras kopen online, dan bent u bij De Matrassengigant aan het juiste adres. Dankzij 20 jaar ervaring en expertise weten we perfect wat u nodig hebt.