Viscogel topper kopen online

Viscogel toppers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Neem contact op met een van onze adviseurs voor advies op maat.

Viscogel topper kopen online? Bij De Matrassengigant!

Bij De Matrassengigant vinden wij het enorm belangrijk dat onze klanten kunnen genieten van een welverdiende en optimale nachtrust. Hoe comfortabel u de nacht doorkomt, wordt voor een groot deel bepaald door het materiaal waar u op slaapt.

Hiervoor raden wij onze viscogel topper aan, ook wel traagschuim genoemd. Deze topper legt u bovenop uw matras en ze zorgt als de beste voor een drukverlagende ondersteuning, waardoor drukpunten meteen zachter worden. Doordat het gewicht van uw lichaam beter wordt verdeeld, is de doorbloeding bovendien vanzelf beter.

Daarnaast telt deze topper nog tal van andere voordelen: zo is de hoes afgewerkt met bamboe. Bamboe is gemaakt van een natuurlijke vezel en droogt heel snel. Hierdoor regelt hij de ventilatie en de vochtigheid van de matras optimaal.

Heeft u vaak te warm of net te koud in bed? Door het aanpassingsvermogen van de hoes voelt deze in de winter warm aan en voelt hij koel aan in de zomer. Deze topper wordt daarnaast ook zachter doordat de matras zich vormt naar het lichaam door uw lichaamstempratuur. Wilt u een viscogel topper kopen online? Dat doet u snel en efficiënt bij De Matrassengigant!

Wat is een viscogel topper?

Een viscogel topper zal ervoor zorgen dat uw lichaam zo optimaal mogelijk kan uitrusten, en dat is natuurlijk iets dat we allemaal wel willen. Viscogel vormt zich perfect naar uw lichaam waardoor u geen drukpunten ervaart. Deze topper biedt daarvoor de perfecte balans tussen ondersteuning en comfort.

De hoes is afgewerkt met bamboe en zorgt hierdoor voor een goede ventilatie van de topmatras. Een viscogel topper kopen zal u dus zeker helpen om een optimale nachtrust te bekomen.

Goedkope toppers en topdekmatrassen van topmerken

Bij ons kunt u eenvoudig en snel de gepaste viscogel topper kopen online in onze webshop. Naast onze viscogel toppers bieden wij ook een ruim assortiment aan andere toppers in verschillende formaten aan, zoals koudschuim toppers, traagschuim toppers, pocketveren toppers en onze goedkope Better Night toppers. Heeft u vragen of komt u liever eens langs in een van onze filialen? Breng dan zeker een bezoek aan onze vestigingen. Zo kunnen wij samen met u de geschikte topper vinden.